top of page
getuigenis natuurlijke bevalling hypnose Belgie

Karine

Ik koos ervoor om met Mariane te werken omdat ik nieuwsgierig was naar wat ze deed en hoe dit mij zou kunnen ondersteunen voor en/of tijdens de bevalling.

Tijdens de opname voelde ik me ontspannen en kon ik goed visualiseren hoe ik de bevalling voor mij zag, omdat Mariane mij van te voren uitgebreid heeft gevraagd wat belangrijke aspecten voor mij zijn en hoe ik het zie. Hierdoor werd de opname een persoonlijke boodschap waardoor ik mij er heel goed op kon focussen. Ik voel me nu goed, ik ben inmiddels een paar weken geleden bevallen. Vlak voor de bevalling begon heb ik de opname nog een aantal keren beluisterd, zoals ik iedere ochtend en avond deed. Tijdens de bevalling heb ik de opname niet beluisterd omdat ik in bad lag in het ziekenhuis met een weeën storm. Wél kon ik mij heel goed ontspannen en voor de geest halen hoe ik mijn bevalling zag en wilde, waardoor ik precies kon aangeven wat ik wel en niet wilde, óók tijdens het bevallen.

 

Mijn eerste bevalling was traumatisch, ook door dat er veel voor mij is bepaald zonder uitleg te geven of te overleggen. Dit heb ik deze keer niet laten gebeuren. Ik kon mede door de opname goed alles aangeven, waarschijnlijk zat het goed opgeslagen in mijn hoofd door de opname herhalend te luisteren. Ik kijk terug op een goede bevalling waarin ik mij krachtig en gehoord heb gevoeld, omdat ik zelf precies wist en aangaf hoe ik het wilde. De opname herhalend luisteren heeft hier zeker aan bijgedragen omdat ik rustig kon blijven en niet in paniek raakte. Dit maakt voor mij dat de opname zeker effectief was! Een helende ervaring moest deze bevalling worden ten opzichte van de vorige bevalling en dat is gelukt!

 

Ik zou een sessie of opname bij/van Mariane zeker aanraden want:
-Ze heeft veel geduld
-Ze straalt veel rust uit
-Is oprecht geïnteresseerd en gebruikt delen van je verhaal in de opname, waardoor de opname erg persoonlijk wordt
-Ze heeft een fijne stem wat mee helpt voor een rustgevende opname

 

Enorm bedankt voor je snelle werk Mariane. Hierdoor heb ik ondanks dat ik al bijna uitgerekend was, de opname nog vaak kunnen luisteren voor een optimaal resultaat! Ik wens je veel succes in je verdere carrière en met de laatste loodjes van je zwangerschap!

135249756_418382719506806_78766860424318

Laura

Mariane heeft een rustige, heldere aanpak ontwikkelt die enorm ondersteunend was bij het visualiseren van de bevalling. Ze zocht tijdens de sessie met respect de diepte op van mijn beperkende overtuigingen en wist die om te zetten in een bekrachtigende audio-opname die ik dagelijks luisterde.

Met effect: ik had een kalme, soepele thuisbevalling waarin ik volledig mijn lijf kon volgen en geen last had van eerdere negatieve ervaringen. Veel dank Mariane voor je bijdrage aan de zachte landing van onze dochter!

irene.jpg

Irene

De sessie met Mariane was heel prettig, diepgaand en heel helpend. Ik had jaren geleden wat overtuigingen opgedaan ooit die nogal hardnekkig waren en deze zijn door de sessie doorbroken.

Mariane is prettig om mee te praten. Ik voelde me al snel veilig om met haar de diepte in te gaan.

 

De trance waar ze me inbracht was dieper dan ik eerder ervaren heb maar voelde niet als een gevoel van controle verloren te hebben. Als het moet kom je er makkelijk weer uit maar diep genoeg om niet teveel afgeleid te worden door omgevingsgeluiden. Die hoor je wel maar trekken je er niet uit.

 

Ik ben eerder ‘afgedaald’ naar mijn kindertijd en ben herinneren tegengekomen die ermee te maken hadden, waardoor die overtuigingen hebben kunnen ontstaan die me dus parten waren gaan spelen. Maar nu kwamen we niet alleen heel makkelijk bij die stukken maar ook dieper erin. Ik ben ergens achter gekomen wat ik nog helemaal niet had kunnen vermoeden. Waren de eerdere herinneringen ‘best logisch’ dat ze weerslag hadden kunnen hebben op me. Waarom en hoe dat zo was gekomen dat die overtuigingen op hadden kunnen bouwen; we kwamen nu ook bij herinneringen die een andere invalshoek gaven die me nu nog steeds enorm helpt. Een bekrachtigend stuk.

 

Mariane start op basis van een uitgebreid intake formulier maar bouwt daar meteen op door naar gelang wat er boven komt. Dit is al zeer verhelderend en helend. Vervolgens start ze een soort geleide meditatie waarin alles meegenomen wordt en als nieuwe suggesties in het onderbewustzijn geplaatst worden. Ze neemt mee waar ze zich op voorbereid had vanuit het formulier en contact vooraf, wat in de sessie naar boven komt maar ook wat intuïtief bij haar naar boven komt in het moment. Ze is dus heel goed afgestemd.

 

Ik merkte hoe precies díe dingen die belangrijk waren om te boven te komen en in mijn onderbewustzijn hun werk mochten doen aan bod kwamen. Ook voelde ik zelf dat er een kant belangrijk was die ik aan had gevoeld tijdens het herinneringen ophalen maar die ik niet verwoord had maar die had Mariane dus zelf ook opgepakt en werd verwerkt in de opname! Van voorgaand ‘werk’ op deze innerlijk kind stukken weet ik dat dat goed helpend kan zijn en en hoop oude overtuigingen doet opruimen. Maar bepaalde hardnekkige delen daarvan ‘bereik’ je daarmee niet altijd in je onderbewustzijn. En gedurende de tijd kunnen stukken van overtuigingen die veranderd waren toch weer terugveren naar de staat waar ze lang waren. En dus weer niet dienend aan jezelf.

 

De opname die Mariane tijdens de sessie maakt van die ‘geleide meditatie’ beluister je vervolgens minimaal een aantal weken zodat de suggesties ingeprent worden. Steeds herhaalt zodat ze ingeslepen raken. Hierdoor worden ze bestendigd in je onderbewustzijn. Ik heb vanwege de hardnekkigheid van mijn oude overtuigingen de opname zeker een maand en soms 2 keer per dag beluisterd. Soms met volle aandacht; vaak ook als een soort slaapmeditatie waarbij ik door half te slapen meer ontvankelijk was voor de suggesties. Sowieso wordt je ook aan het begin van de opname weer in die diepere laag gebracht.

 

Die heel hardnekkige overtuigingen die ik maar niet doorbroken kreeg zijn hierdoor er uit geslepen en een nieuwe manier van ernaar kijken voor in de plaats gekomen. De sessie was een bijna half jaar geleden en merk nog steeds dat ‘het goed zit’ met mijn blikveld ten aanzien van de onderwerpen die aan bod kwamen. Er is dus blijvend iets veranderd en daar ben ik Mariane enorm dankbaar voor!

bottom of page