top of page

Ontdek hoe hypnose je kan helpen angsten om te zetten naar enthousiasme voor de bevalling, in minder dan 90 dagen.

Een individueel traject voor (aanstaande) mama's die klaar zijn om een negatieve geboorte ervaring te verwerken en de angst voor bevallen los te laten, zodat ze kunnen genieten van het zwanger zijn en een kalme, stress-vrije bevalling ervaren.

Rapid Transformational Therapy is een effectieve therapie om negatieve ervaringen te verwerken en om een positieve bevalling te ervaren. Door het loslaten van angsten in het onderbewustzijn, groei je diep en permanent vertrouwen in je lichaam en het geboorteproces.

Zet diepliggende angsten en onzekerheden om naar permanent vertrouwen en enthousiasme

Verwerk negatieve geboorte ervaringen, zodat je weer zelfverzekerd kunt gaan bevallen en in het leven staan.

Leer hoe je ontspant tijdens je zwangerschap, zodat je er meer van kan genieten.

Maak contact met je ongeboren baby, voor een diepere band vanaf de start.

Voel je klaar voor de postnatale periode en moederschap, vol vertrouwen.

Herken jij je hierin?

 • Je voelt je schuldig dat je niet van je zwangerschap geniet.
   

 • Je hebt een negatieve geboorte-ervaring gehad en bang om hetzelfde mee te maken.
   

 • Je verloor het vertrouwen in je eigen lichaam. Je voelt je niet in verbinding met jezelf en je intuïtie.
   

 • Je nieuwe zwangerschap triggert dezelfde emoties en angsten van een vorige bevalling en/of moeilijke zwangerschap.

 • Je weet niet hoe je moet ‘voelen’ of ontspannen.

 • Je wil graag een natuurlijke bevalling deze keer, maar je weet niet of je dat wel kan.

 

 • Je bent goed in het zorgen voor anderen (kinderen, familie, partner), maar niet voor jezelf. Je weet niet goed hoe je tijd moet maken om te ontspannen.

 

 • Je gelooft dat je de pijn tijdens de bevalling niet aan zal kunnen.

 

 • Als je denkt aan bevallen schiet je in paniek en angst. Daarom denk je er liever zo weinig mogelijk aan.

Stel je voor hoe het zou voelen om eindelijk te genieten van het zwanger zijn en een positieve bevalling te ervaren:

 • Jij hebt de regie over je eigen lichaam en bevalling.

 • Je geniet van je veranderende lichaam tijdens je zwangerschap.

 • Je voelt je veilig en gehoord tijdens de geboorte.

 • Je hebt een diepere band met je partner tijdens de zwangerschap, geboorte en postnataal.

 • Je voelt een diepe connectie met je baby dankzij je bewuste zwangerschap en geboorte.

 • Je staat in je eigen kracht en bevalt waar en hoe jij het wilt.

 • Je hebt een diep vertrouwen dat alles goed gaat.

 • Je weet hoe je naar je lichaam moet luisteren en tijd voor jezelf nemen.

 • Je geniet van je pasgeboren kindje en het moederschap.

Hey, Ik ben Mariane.

Rapid Transformational Therapy Practitioner en moeder van twee.

Zoals velen van ons was ik ooit vreselijk bang om te bevallen. Ik heb altijd geweten dat ik moeder wilde worden, maar dan moest die baby uit me komen, toch? Is zwanger zijn en bevallen niet het meest pijnlijke dat een vrouw in haar leven moet doormaken?

Zo zien we het tenminste op TV en horen we het van iedereen om ons heen.

 

Toen ik zwanger werd van mijn eerste kindje, ben ik begonnen met mijn opleiding in Rapid Transformational Therapy. Ik leerde over het onderbewustzijn en hoe diepgewortelde angsten in onze kindertijd worden gevormd, die een impact hebben op ons dagelijks leven. Ik wilde natuurlijk bevallen en begon te lezen over hypnobirthing. 

Ik was nog steeds een beetje angstig. Zou ik in paniek raken tijdens de bevalling? Bereid ik me voldoende voor op de bevalling die ik wil? Geboorte is onvoorspelbaar, toch?

 

Toen het moment daar was, dacht ik dat ik voorbereid en kalm was, en dat was ik ook, totdat de bevalling intenser werd, en me liet ompraten om toch een epidurale te nemen en op mijn rug te liggen. Ik liet andere mensen dingen voor me beslissen en gaf mijn kracht weg. Maar dankzij alles wat ik tijdens mijn zwangerschap heb geleerd, bleef ik kalm, ook al was het niet de geboorte van mijn dromen. Ik vond het achteraf niet moeilijk om te accepteren dat het niet perfect was.

 

Een jaar later was ik opnieuw zwanger van mijn dochter. Deze keer zou ik mijn kracht en geboorte-ervaring opeisen en een volledig natuurlijke bevalling hebben.

En dat deed ik ook. Ik werkte aan mijn angsten en blokkades en luisterde naar mijn zelfgemaakte hypnose-audio. Ik creëerde een diep gevoel van vertrouwen in het proces. Op het perfecte moment ben ik, onder begeleiding van een vroedvrouw, in bad bevallen van mijn dochter. Ik voelde me veilig, gedragen en gehoord, en ik geloof echt dat dat de geboorte zo een mooie en positieve ervaring voor ons beiden heeft gemaakt.

Dat gevoel draag ik voor altijd mee. die aardse moederlijke kracht die door mij heen stroomde. Ik kon niet anders dan mezelf overgeven aan mijn lichaam. Dit is het hoogtepunt van vrouw zijn en elke vrouw dat wenst mama te worden, wens ik dit gevoel toe. En het ding is, dat dit de natuurlijkste zaak is op de wereld. We worden van jongs af al geconditioneerd door angst vanuit onze omgeving. We verliezen het vertrouwen in onszelf. 

 

Mijn passie is om die kracht bij de zwangere vrouw terug te roepen, want het zit in ieder van ons. Ik help jou het poortje open te zetten naar jezelf en je innerlijke powervrouw!

17879546134843841.jpg
135249756_418382719506806_7876686042431828021_n.jpg
"Mariane heeft een rustige, heldere aanpak ontwikkelt die enorm ondersteunend was bij het visualiseren van de bevalling. Ze zocht tijdens de sessie met respect de diepte op van mijn beperkende overtuigingen en wist die om te zetten in een bekrachtigende audio-opname die ik dagelijks luisterde. Met effect: ik had een kalme, soepele thuisbevalling waarin ik volledig mijn lijf kon volgen en geen last had van eerdere negatieve ervaringen. Veel dank Mariane voor je bijdrage aan de zachte landing van onze dochter!
- Laura

Hoeveel heb jij al voorbereid voor de komst van je baby? 

De meeste vrouwen denken bij voorbereiden voor een baby aan: het inrichten van het kamertje, kleding kopen, geboortekaartjes, etc. 

Jouw bevalling is een immens mentaal en fysieke transitie dat van JOUW is. Je zal je bevalling voor altijd onthouden, het is niet zomaar een dag.

Je hebt maar 10 maanden, wat minder is dan wat de meeste mensen nodig hebben voor hun trouwfeest te plannen. En zoals elk trouwfeest, is het zo belangrijk om je in elk aspect van je droombevalling te verdiepen.

Eén van de meest belangrijke dingen waar je aan kan werken is je mindset. Als je je manier van denken kan veranderen van ‘pff afzien, ondergaan, spanning, laat het op mij afkomen’ naar ‘mijn lichaam is hiervoor gemaakt en is een belangrijk proces aan het ondergaan’. 

 

Jouw lichaam reageert op de gedachten die je hebt, en gaat daar naar handelen. Daarom is het van groot belang om nu al de juiste gedachten in je hoofd te steken en negatieve achter te laten.

De manier waarop de moeder in het geboorteproces gaat, heeft een enorme impact op hoe de baby het ervaart.

 

Jij kan een verschil maken voor een goede start voor jouw baby. Jij kan ervoor zorgen dat jouw bevalling met jouw flow gaat. Flow with birth!

Als jij...

- wilt vertrouwen op je lichaam dat het gemaakt is om te bevallen, zodat je jezelf kan overgeven aan het proces

- wil genieten van je zwangerschap en je veranderende lichaam

- zonder angst de bevalling in wil gaan, wél met zelfvertrouwen
- eerdere negatieve geboorte ervaringen wil verwerken, zodat je beter in je vel zit

 

... dan is mijn online traject 'Flow with Birth' iets voor jou.

Introducing

Flow with Birth

Een levensveranderend, individueel traject om angsten en onzekerheden rond zwangerschap, geboorte en moederschap los te laten en je intuïtie en vertrouwen in jezelf te verhogen.
127908301_692800818280729_6037710292764931866_n_edited.jpg

"Mijn eerste bevalling was traumatisch, ook door dat er veel voor mij is bepaald zonder uitleg te geven of te overleggen. Dit heb ik deze keer niet laten gebeuren. Ik kon mede door de opname goed alles aangeven, waarschijnlijk zat het goed opgeslagen in mijn hoofd door de opname herhalend te luisteren. Ik kijk terug op een goede bevalling waarin ik mij krachtig en gehoord heb gevoeld, omdat ik zelf precies wist en aangaf hoe ik het wilde. De opname herhalend luisteren heeft hier zeker aan bijgedragen omdat ik rustig kon blijven en niet in paniek raakte. Dit maakt voor mij dat de opname zeker effectief was! Een helende ervaring moest deze bevalling worden ten opzichte van de vorige bevalling en dat is gelukt!"

-Karine

1/ Intake:
Aan de start van elke maand, bespreken we jouw struggles en wensen in een intake gesprek. Waar wil jij vanaf? Hoe ziet jouw  zwangerschap, bevalling of leven eruit zonder de angst of het probleem?

2/ RTT-sessie:

Elke maand krijg je een online RTT-sessie die ongeveer 2 uur duurt. Tijdens een sessie breng ik je in hypnose op een hele zachte manier dat fijn is voor jou en je baby. We gaan graven in je onderbewustzijn naar de hoofdoorzaak van een bepaalde angst, symptoom of gewoonte waar jij vanaf wilt, maar bewust het je niet lukt. We gaan in gesprek met je innerlijke kind, je lichaam en eventueel ook je baby en baarmoeder. Oude pijnen zullen even blootgelegd worden, maar ook helemaal ontleed. 

Eens je hebt begrepen waar jouw ongewenste patronen ontstaan zijn (meestal ergens in je jeugd),  kun je een nieuwe betekenis aan geven aan alle irrationele overtuigingen die je als kind hebt gevormd. Ik werk zeer intuïtief en voel wat jij op dat moment nodig hebt om los te laten wat je moet loslaten. Ik geef je positieve suggesties, een upgrade voor je brein met nieuwe ondersteunende geloofsovertuigingen die passen bij wat je wilt.

Image by Elise Wilcox

3/ Persoonlijke opname

We sluiten elke RTT-sessie af met een prachtige visualisatie en suggesties die bij jou passen. Dit wordt jouw opname die je na de sessie 21 dagen zal beluisteren om de nieuwe geloofsovertuigingen in te bedden, zodat het een tweede natuur wordt! De geest leert door herhaling en door deze suggesties elke dag te horen, programmeer je jezelf met gewoonten in je denken die zullen leiden tot de juiste gewoonten in je doen.

4/ Coaching
Wekelijks ga ik 45-60 minuten online in gesprek met jou. Waar loop je nog tegen aan, wat komt er boven, waar wil je nog aan werken. Je krijgt praktische tips en tools om je nieuwe geloofsovertuigingen te bekrachtigen. Dit kan er ook uitzien als een geleide meditatie of schrijfopdracht.

 

5/ Luisterend oor

Tijdens het traject ben ik  5/7 dagen bereikbaar via e-mail of Whatsapp. Als je een dringende vraag hebt of een luisterend oor nodig hebt, ben ik er om je te ondersteunen.

Wat is er inbegrepen

In dit individueel traject kan je kiezen voor 1 maand (light) of 3 maanden (intensive). Afhankelijk van hoever je in je zwangerschap bent, kan je ervoor kiezen om kort of lang met mij te werken.

irene.jpg
"Die heel hardnekkige overtuigingen die ik maar niet doorbroken kreeg zijn hierdoor eruit geslepen en een nieuwe manier van ernaar kijken voor in de plaats gekomen. De sessie was een bijna half jaar geleden en merk nog steeds dat ‘het goed zit’ met mijn blikveld ten aanzien van de onderwerpen die aan bod kwamen. Er is dus blijvend iets veranderd en daar ben ik Mariane enorm dankbaar voor!"- Irene
Image by Mohamed Nohassi

Een herinnering zonder de geladen emotie, is slechts een herinnering

Soms is pure wilskracht niet genoeg om gewoontes en angsten te doorbreken. De meeste angsten zitten vastgeworteld in het onderbewustzijn.  Rapid Transformational Therapy gaat verder dan andere therapieën. Het laat toe om het hoofd in dialoog te laten gaan met het lichaam op een positieve manier, terwijl het ten goede verandert.

Registreer je nu voor het Flow with Birth traject van 1 of 3 maanden.

Voor elk traject heb je de optie om in termijnen van 3 maanden te betalen.

Flow with Birth Light

(1 maand)

€593

Flow with Birth Intensive
(3 maanden)

€1777

Flow with Birth Light

(1 maand)

3 termijnen van €198

Flow with Birth Intensive
(3 maanden)

3 termijnen van €594

Ik geloof dat dit traject de snelste manier is om je mind en lichaam voor te bereiden op een positieve geboorte ervaring!

"I would definitely recommend a session or recording with/by Mariane because:

-She has a lot of patience

-She radiates a lot of calm

-Is genuinely interested and uses parts of your story in the recording, making the recording very personal

-She has a nice voice which helps for a soothing recording"

- Karine (NL)

 

Werken met mij is zoveel meer dan een positieve mindset voor geboorte of moederschap krijgen. Dat is enkel wat jou bij mij brengt. Waar je echter mee weggaat, is iets veel groters: vrijheid van je angsten, je bent zelfzekerder als moeder omdat je luistert naar de signalen van je lichaam EN een diep weten dat je genoeg bent, dat dan uitstraalt naar alle gebieden in je leven.

IMG_6337.jpg

"Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers- strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength." - Barbara Katz Rothman

 

Nu is het tijd om een beslissing te nemen...

Dit traject is een investering in jezelf en je baby. Een investering dat je leven voor altijd zal veranderen, ten goede. Denk aan wat je aan je laatste vakantie hebt uitgegeven, of hoe gemakkelijk je een kapotte TV vervangt. De kans is groot dat die dingen niet je leven hebben veranderd, je hebben geheeld of je zelfvertrouwen verhoogd. Dit traject doet dat wel. Denk aan wat het je kost om niet aan jezelf te werken, om je niet voor te bereiden op de bevalling. 

Wat is het je waard om eindelijk te genieten van je zwangere lichaam en een geweldige geboorte van je kindje te mogen ervaren? Vergeet eventjes de babykamer, dit is het mooiste cadeau dat je jezelf en je baby kan doen!

 

Kies voor een geweldige, krachtige start van het leven van je baby en jouw leven als moeder.

 • Waar gaan de mamacirkels door?
  Groepspraktijk In Harmonie, Overstraat 2, 3290 Diest
 • Mag mijn baby'tje meekomen?
  Zolang je baby nog niet kan stappen mag het zeker mee komen! Ik kan zorgen voor een nestje waar je baby in kan liggen.
 • Wat als ik niet comfortabel ben met iets te delen?
  Dan deel je niets. Het is een veilige plek, jij beslist of je iets deelt of dat je gewoon luistert.
 • Ik ben (nog) niet mama, mag ik mee doen?
  Ja zeker, als jij voelt dat je in de toekomst mama wil worden, en je voelt je geroepen om deel te nemen, dan ben je meer dan welkom. Wensmama is ook een mama.
 • Ik ben al een paar jaar mama, mag ik ook deelnemen?
  Elke mama in elke fase is welkom, alle leeftijden zijn welkom. Wij kunnen altijd iets van elkaar leren.
bottom of page