top of page

Veel gestelde vragen

Wat is RTT (Rapid transformational Therapy)?

Rapid Transformational Therapy omvat veel van de positieve aspecten van hypnose en hypnotherapie waarvan bekend is dat ze een transformerend effect hebben op personen: het gebruik van trance, regressie en hypnotische conditionering. Het is een hybride therapie ontwikkeld over 30 jaar door Marisa Peer.

Ik leer je met de juiste technieken niet alleen hoe je met uw onderbewustzijn kunt communiceren, maar ook om rechtstreeks toegang te krijgen tot eventuele blokkades en deze op te lossen. Samen ontleden we de betekenis en interpretatie van gebeurtenissen en veranderen ze.

Dit leidt tot permanente, krachtige veranderingen omdat deze therapie de geest in staat stelt het lichaam te genezen met duidelijke mentale commando’s en het kan gemakkelijk verslavingen, angst en pijn in enthousiasme veranderen. RTT kan het lichaam vertellen hoe het moet reageren en hoe het moet voelen en het kan de berichten die het lichaam naar de geest stuurt veranderen en verbeteren, zodat zaken als angst, onzekerheden en paniekaanvallen permanent kunnen worden overwonnen.

Als je fysieke of emotionele pijn hebt, wil je snelle resultaten. RTT streeft naar permanente verandering in 1 tot 3 sessies. Door bepaalde technieken te gebruiken, identificeert het de betekenis die klanten hechten aan hun problemen en biedt het vervolgens een krachtige emotionele ontlading voor hen.

Een levensveranderende RTT-sessie vormt de kern van alle ervaringen die ik aanbied: tot de wortel doordringen van wat je ervan weerhoudt om moeder te worden, blokkades wegnemen en je nieuwe overtuigingen geven die je ondersteunen om binnenkort moeder te worden en je baby in je armen te houden.

Werkt de therapie ook online?

Online sessies zijn even effectief als in persoon. De meeste sessies die ik doe zijn online, met fenomenale resultaten. We maken verbinding via Zoom.

Hoe voelt hypnose aan?

De ervaring is voor iedereen anders. Je kan je diep ontspannen voelen, zwevend. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. De meeste mensen voelen zich kalm en op hun gemak. Het belangrijkste om te weten is dat hoe je je voelt tijdens een sessie niet bepaald hoe effectief het is. Het werkt altijd, ook al heb je het gevoel dat je niet 'diep' genoeg gaat.

Wat als ik niet gehypnotiseerd kan worden?

Iedereen kan het, zelfs jij. Je kan gehypnotiseerd worden zolang je het zelf toelaat. Het is fijn en ontspannend.

Kan je mij dingen laten doen die ik niet wil?

Nee. Jij hebt altijd de controle. Je kan praten, je lichaam bewegen, zelfs stoppen als je dat wil. Ik ben er alleen maar om je te begeleiden.

Hoe werkt het?

We spreken af via Zoom of in persoon (als je in de buurt woont). 

Ik zal je absoluut op je gemak laten voelen en je begeleiden naar een hypnose-staat. Samen graven we diep in je onderbewustzijn naar de oorzaak van stress of angsten. We gaan de overtuigingen die je ooit gevormd hebt over zwangerschap, bevallen of moederschap identificeren en begrijpen. Om je dan vrij te maken van deze limiterende gedachten, zodat je plaats kan maken voor nieuwe, krachtige overtuigingen die je gaan helpen moeder worden. Je zal eindelijk begrijpen waarom je je angstig en gespannen hebt gevoeld over zwanger zijn, bevallen of moeder worden.

Hoe snel zal ik resultaten zien?

In de meeste gevallen is 1 sessie al genoeg om diep gewortelde angsten en stress los te laten. Het is absoluut belangrijk dat je voor minstens 3 weken naar je gepersonaliseerde opname luistert.

Soms kan het zijn dat je terug komt voor een tweede sessie, wanneer je voelt dat er een andere angst bovenkomt voor bijvoorbeeld zwangerschapskwaaltjes, bevallen, postpartum, of zelfs eigenwaarde, zelfvertrouwen of eender welk gerelateerd onderwerp. 

bottom of page