top of page

vr 02 dec

|

Google Meet

Groepshypnose: Verbinden met baby in de buik

We komen samen online, ik leid je doormiddel van hypnose in een diepe ontspanning, waar we een reisje gaan maken doorheen je lichaam, je baarmoeder en je baby. Het zal je helpen meer vertrouwen te hebben in je zwangerschap, het helpt je in te tunen met je lichaam en je baby.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Groepshypnose: Verbinden met baby in de buik
Groepshypnose: Verbinden met baby in de buik

Tijd en locatie

02 dec 2022, 19:00 – 20:30

Google Meet

Over het evenement

Wil jij weten hoe het met je babytje gaat, je meer verbonden voelen (in elke fase van je zwangerschap), meer naar binnen keren?

Wanneer je zwanger bent komt er zoveel informatie op je af, maar de wijsheid om een kind te laten groeien zit al in jou. Jou lichaam weet wat het moet doen. Het enige wat jij hoeft te doen is vertrouwen hebben.

Ik leid je gedurende een klein uurtje doormiddel van hypnose in een diepe staat van ontspanning. Waar we een reisje gaan maken doorheen je lichaam, je baarmoeder en baby. Je zal je mega relaxed voelen, verbonden met je baby en je lichaam. Misschien krijg je wel een boodschap door, iets waar jij meer of minder aandacht aan mag schenken. Of het vertrouwen te weten dat jullie als team de bevalling ingaan.

Je baby draagt veel wijsheid met zich mee.

Dit samen met andere vrouwen doen, maakt de ervaring krachtiger. Er zal ruimte zijn om je ervaring te delen. Het delen en horen van je verhaal, zorgt voor herkenning bij ander. Delen is natuurlijk niet verplicht!

Waarom online? Je blijft in je eigen, vertrouwde omgeving. Dit zorgt ervoor dat je dieper kan ontspannen en je kan leggen zoals je zelf wil.

Een eerste kennismaking met hypnose en groepssessies.

Deel dit evenement

bottom of page