top of page

di 15 nov

|

Google Meet

Groepshypnose: Baarmoederheling

Deze online groepssessie is erop gericht om je baarmoeder terug te brengen naar een oorspronkelijke staat van liefde en creatie en het loslaten van pijn, angst, verdriet.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Groepshypnose: Baarmoederheling
Groepshypnose: Baarmoederheling

Tijd en locatie

15 nov 2022, 19:00 – 20:30

Google Meet

Over het evenement

Soms houden we veel spanning vast in onze baarmoeder, het is voor ons als vrouw een super belangrijke plek. Letterlijk een plek van geboorte en nieuw leven, maar ook van creativiteit, ontstaan van nieuwe ideeën en creaties. En toch is het een plek waar vrouwen vaak pijn, angst en trauma’s hebben opgeslagen. Niet alleen uit je huidige leven, maar zelfs verwondingen of herinneringen uit een ver verleden. In de samenleving is de vrouw en vrouwelijke energie lang misbruikt, ontkent en onderdrukt geweest. EN het kan zijn dat we in de baarmoeder nog een deel van de pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders meedragen. Waardoor die vrouwelijke kracht voor een groot deel verborgen is gebleven. Zowel bij vrouwen als bij mannen.

Die (meestal onbewust) opgeslagen pijn in je baarmoeder, in je binnenwereld beïnvloedt je creatie stroom in je buitenwereld.

Deze sessie is erop gericht om je baarmoeder terug te brengen naar een oorspronkelijke staat van liefde en creatie en het loslaten van pijn, angst, verdriet.

Waarom in groep? Samen staan we krachtig! Er zal ruimte zijn om te delen nadien. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar wel fijn. Je zal zien dat je niet alleen bent in je emoties en ervaringen.  

Hypnose? Niets meer dan een diepe ontspanning waarbij je bewuste, logisch denkende brein eventjes geparkeerd wordt en je onderbewustzijn actiever is.   

Online: je blijft in je eigen vertrouwde omgeving!

Deel dit evenement

bottom of page